Νέα Ενημέρωση 22/03/2020: Σας ενημερώνουμε ότι οι αποστολές των παραγγελιών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται κανονικά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2313001131 ή στο email: blacksheep_tshirts@hotmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

1. Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψη σας στο www.blacksheeptshirts.gr για να αγοράσετε προιόντα ή για να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παρέχουμε ενημέρωση για τα προιόντα μας θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία όπως το όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.α. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.blacksheeptshirts.gr δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις Ν.2472/97 σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

To www.blacksheeptshirts.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο είστε εγγεγραμένος στο www.blacksheeptshirts.gr και τα οποία διαγράφονται μετά τη λήξη της συναλλαγής. Τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται στο κατάστημα www.blacksheeptshirts.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και από αυτό και από την εταιρεία courier με σκοπό την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2472/1997.

2. Δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς

Α. Προσωπικά δεδομένα: Το www.blacksheeptshirts.gr θα σας ζητήσει προσωπικά δεδομένα μόνο κατά τη διαδικασία παραγγελίας προιόντων ή αν επιλέξετε να ενημερώνεστε με email από το κατάστημα μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο κατάστημα www.blacksheeptshirts.gr χωρίς να τους ζητηθεί οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Β. Πληροφορίες για αγορά προιόντων: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς είναι αποκλειστικά και μόνο για την παράδοση των προιόντων που αγοράσατε, την πληρωμή τους και την επικοινωνία που ενδεχομένως χρειαστεί να έχουμε τηλεφωνικά. Το Black Sheep t-shirts χρησιμοποιεί cookies για να μη χρειάζεται password από τον επισκέπτη κατά την περιήγηση του στις σελίδες του καταστήματος μας.

Μπορείτε να διαγραφείτε όποια στιγμή επιθυμείτε από το www.blacksheeptshirts.gr στέλνοντας μήνυμα στο blacksheep_tshirts@hotmail.com .