Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το Black Sheep είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει προιόντα και είναι ατομική επιχείρηση της Τσέτσικα Βασιλικής, έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, Κλεάνθους 43 Κάτω Τούμπα με Α.Φ.Μ. 126790860. Για τη χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.blacksheeptshirts.gr μπορείτε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους και προυποθέσεις που εφαρμόζει η ιστοσελίδα www.blacksheeptshirts.gr .

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους & προυποθέσεις της σελίδας www.blacksheeptshirts.gr καθώς η περιήγηση σας έχει ως συνέπεια τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με αυτούς.

1. Όροι

Το Black Sheep t-shirts έχει το δικαίωμα να τροποποιεί και να ανανεώνει τους όρους & προυποθέσεις καθώς και το περιεχόμενο του, όποτε χρειαστεί και χωρίς προειδοποίηση. Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει τις παραγγελίες που έχετε κάνει ήδη.

2. Πληροφορίες & Προϊόντα

Η χρήση του Black Sheep t-shirts δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται. Δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων, καθώς και χαρακτηριστικά προιόντων που περιγράφονται για προιόντα που διαθέτει και τα στοιχεία των υπηρεσιών που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως τυχόν τυπογραφικών και τεχνικών λαθών που προκύπτουν ή κακής λειτουργίας του διαδυκτυακού τοπου για άλλους λόγους, όπως βλάβη.

3. Περιορισμός ευθύνης

Το Black Sheep t-shirts δεν ευθύνεται για την διαθεσιμότητα των προιόντων αλλά εγκυάται για την ενημέρωση των καταναλωτών για την παράδοση ή μη των προιόντων.

Το κατάστημα Black Sheep t-shirts δεν ευθύνεται για τεχνικά προβλήματα που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στον χρήστη κατά την πρόσβαση του στον ιστότοπο και κατά τη διάρκεια της επισκεψης σε αυτόν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή μη, ακόμη και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, ή σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών, προϊόντων, πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων.

4. Πνευματική ιδιοκτησία

Τα προιόντα που παρέχονται στην ιστοσελίδα www.blacksheeptshirts.gr καθώς τα σχέδια, φωτογραφίες, γραφικά και κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Black Sheep t-shirts και προστατεύνται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαικού δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων.

Θα πρέπει να γνωρίζετε για την εκτύπωση δικών σας σχεδίων ή λογοτύπων σε προιόντα μας πως δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.

Το κατάστημα Black Sheep t-shirts έχει το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας σε περίπτωση που το σχέδιο, φωτογραφία, λογότυπο υπόκεινται σε πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου.

Εάν πέσει στην αντίληψή σας πως κάποια από τα προιόντα του Black Sheep t-shirts είναι πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου άλλου, παρακαλώ ενημερώστε μας με ένα e-mail στο blacksheep_tshirt@hotmail.com.

5. Υποχρεώσεις Χρηστών

Οι χρήστες της ιστοσελίδας συμφωνούν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.blacksheeptshirts.gr με το εμπορικό του σήμα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο και προκαλεί προσβολή και βλάβη στην ίδια ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις και δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο

ή περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με τον νόμο ή τις ισχύουσες συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα

ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,

ή παραβαίνει ηθελημένα ή αθέλητα την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, ή δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Αγορά και παραγγελία προιόντων

Το blacksheeptshirts.gr προσπαθεί να παρέχει προιόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλ' αυτά δεν ευθύνεται για πιθανά λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προιόντων καθώς και την εξασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας της ιστοσελίδας όπως και τυπογραφικών λαθών περιγραφής ή αναγραφής των τιμών. Για πιθανό λάθος που πέσει στην αντίληψη σας π.χ. πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή τιμή πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο 2313 001131 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε κάποια e-mail για την εξέλιξη της παραγγελίας. Σε περίπτωση έλλειψης, καθυστέρησης προιόντων ή κάποιου άλλου προβληματος θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι χρωματισμοί των προιόντων ή των τυπωμάτων ενδεχομένως να έχουν μια απόκλιση από την οθόνη του υπολογιστή σας.

7. Ακύρωση προιόντων - Επιστροφή παραγγελίας

Για ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail σε διάρκεια μίας ημέρας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία δεν ακυρώνεται γιατί έχει περάσει στο δημιουργικό του καταστήματός μας.

Η επιστροφή είναι δυνατή σε περίπτωση που το προιόν έχει σταλεί σε λάθος διάσταση, μέγεθος, χρώμα καθώς και λάθος στην εκτύπωση από δική μας ευθύνη. Στην περίπτωση που ισχύει μία από τις παραπάνω αιτίες το κατάστημα δεσμεύεται για την αλλαγή του προιόντος και χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής.

Να σημειωθεί πως το προιόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι στην αρχικη του κατάσταση και να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί. Σε αυτή την περίπτωση το προιόν θα επιστρέφεται και θα επιβαρύνεται ο πελάτης με τα έξοδα αποστολής.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση εξάντλήσεως αποθέματος του προιόντος που έχετε παραγγείλει και δεν επιθυμείτε την αγορά κάποιου άλλου παραπλήσιου προιόντος.

Τα προιόντα μας αποστέλλονται εντός 2-5 ημερών.

8. Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή: Πληρώνετε με την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας με την εταιρεία μεταφορών που συνεργαζόμαστε speedex courier και ΕΛΤΑ courier. Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2,50 ευρώ.

Πιστωτική κάρτα: Πατώντας το καλάθι αγορών, μεταφέρεστε στην ασφαλή σελίδα viva payments όπου θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την πληρωμή και την έγκριση της συναλλαγής θα σας σταλεί ένα email.

Τελευταία ενημέρωση 16/01/2020